MH Psychologen

Procedure

Je kunt je zelf aanmelden bij MH psychologen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het telefoonnummer 0641557877. Je kan ook een mail sturen naar info@mhpsychologen.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een gesprek in te plannen.
Het eerste gesprek is een intakegesprek waarin je klachten in kaart worden gebracht en gekeken wordt op welke manier jij het beste aan je klachten kan werken. Er worden behandeldoelen opgesteld.
In het tweede gesprek wordt het behandelplan besproken en indien akkoord getekend, waarna de behandeling begint. Hoe lang de behandeling duurt is afhankelijk van de ernst van de klachten.
Behandeling bij een GZ-psycholoog wordt vergoed door de zorgverzekeraar uit het basispakket. Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk. Sinds 1 januari 2014 wordt er door de zorgverzekeraar gewerkt met zorgzwaartepakketten. Afhankelijk van de ernst van de klachten wordt bepaald in welk zorgzwaartepakket je terecht komt. De behandeling bestaat maximaal uit 750 minuten.

MH psychologen heeft contracten met vrijwel alle verzekeraars, exclusief Menzis, Azivo, Anderzorg, Promovendum, National Academic, Besured, Aevitae, eucare en Aon. Wanneer u verzekerd bent bij één van deze verzekeraars, dan dient u vooraf zelf na te vragen welk percentage van de behandeling u vergoed krijgt.