MH Psychologen

Hoe verloopt een behandeling

Hoe verloopt een behandeling bij MH psychologen

Op deze pagina kun je middels onderstaande documenten zien hoe een behandeling verloopt. Tevens kun je op de homepage de algemene voorwaarden van MH psychologen lezen, evenals het kwaliteitsstatuut. In het kwaliteitsstatuut kun je lezen hoe de beschikbaarheid en bereikbaarheid van zorg geregeld is, ook buiten de openingstijden van de praktijk.

In onderstaande richtlijnen kun je lezen hoe een aanmeldings- en intakeproces bij MH-psychologen verloopt en hoe een behandeltraject is opgebouwd. Je kunt tevens lezen welke informatie met de huisarts wordt gedeeld en hoe behandeleffecten en clientervaringen worden gemeten. Deze informatie is ook terug te vinden in het kwaliteitsstatuut op de homepage.

richtlijn aanmelding en intake

richtlijn behandeling

richtlijn terugvalpreventie

Blended Behandelen

De behandelingen bij MH psychologen worden ondersteund door het e-healthplatform van Telepsy. Dit betekent dat u ook tussen de sessies door thuis aan uw klachten kunt werken, zodat u maximaal kunt profiteren van de behandeling. De combinatie van e-health toepassingen en gesprekken met de psycholoog wordt blended behandelen genoemd.