MH Psychologen

Coaching

In de huidige maatschappij worden hoge eisen aan ons gesteld. We moeten carrière maken, een leuke ouder zijn voor onze kinderen, genoeg tijd hebben voor onze relatie, op onze gezondheid letten en een goed sociaal leven hebben. We maken reizen, willen tijd hebben voor hobby’s en doen als het kan ook nog aan liefdadigheid.

Het moeten voldoen aan al deze eisen kan veel stress met zich meebrengen. We krijgen te weinig rust, waardoor we onszelf voorbij lopen. We verliezen uit het oog wat daadwerkelijk belangrijk voor ons is. Op een gegeven moment kun je jezelf afvragen; “leef ik mijn leven, of leeft het leven mij?” Het kan leiden tot oververmoeidheid, overprikkeling en stress, waardoor gemakkelijk klachten van allerlei aard kunnen ontstaan.

Bij MH psychologen bekijken we samen waaraan jij waarde hecht in het leven en op welke manier je balans kunt vinden tussen de dingen die je moet doen en de dingen die je graag wil doen. Je leert om meer in contact te staan met je gevoel en om beter naar je lichaam te luisteren. Je leert je geest tot rust te brengen en ruimte te maken voor positiviteit en creativiteit. Door middel van eenvoudige, effectieve interventies vanuit onder andere mindfulness en ACT leggen we samen de basis voor de weg die jij wil bewandelen en krijg je voldoende houvast mee om het vandaar zelf verder uit te bouwen.